رئیس و اعضای ستاد شاهد و ایثارگر دانشگاه آزاد اسلامی واحد قوچان با خانواده‌های معظم شهدا و جانبازان دیدار کردند.

به گزارش خبرنگار خبرگزاری آنا، به همت ستاد امور شاهد و ایثارگردانشگاه آزاد اسلامی واحد قوچان همزمان با هفته دفاع مقدس، رئیس و جمعی از مسئولان این واحددانشگاهی، با خانواده‌های معظم شهدا وجانبازان دانشجو دیدار و گفت‌وگو کردند.

رئیس دانشگاه آزاد اسلامی واحد قوچان در این دیدار با حضور در منزل شهید کریم آسوده و جانباز امرالله دهقانی با تبریک اعیاد قربان و غدیر و گرامیداشت یاد و خاطره شهیدان گلگون کفن هشت سال دفاع مقدس ایستادگی و مقاومت جانانه ملت بزرگوار ایران در جنگ تحمیلی را نشان از عزم و اراده راسخ و ایمان مستحکم آنان دانست.

وی افزود: این شهدای عزیز و جانبازان و ایثارگران غیور و فداکار این مرزو بوم بودند که توانستند با گذشتن ازجان و مال خود و با ایثار و فداکاری و اتکال به خداوند متعال و رهبری داعیانه بنیانگذار جمهوری اسلامی ایران امام راحل (ره) در برابر دنیای استکبار بایستند.

وطن پرست با اظهار تاسف از جان باختن تعداد زیادی از حجاج بیت‌الله‌الحرام در منا و آرزوی علو درجات برای این عزیزان، در رابطه با مقام و منزلت شهدا گفت: اگر شهدای ما دیروز در جبهه‌های حق علیه باطل جان خود را فدا کردند امروز فرزندان بزرگوار آنان توانسته‌اند مقتدرانه در سنگر علم و دانش مدافع حقیقی آن ارزشها بوده و با تلاش خستگی ناپذیر در راستای شکوفایی و اعتلای میهن عزیز اسلامی و تسخیر قله‌های دانش و فناوری قدم‌های ارزشمندی بردارند و ما تا ابد مدیون این عزیزان و خانواده‌های آنان خواهیم بود.

در این دیدار صمیمانه که رئیس بنیاد شهید شهرستان قوچان نیز حضور داشت با قدردانی از اعضای ستاد این گونه فعالیت‌ها را فرصتی مناسب برای بسترسازی و تعامل بیشتر با بنیاد شهید در راستای شناسایی نیازها و استعدادهای دانشجویان و تکریم بیشتر خانواده معظم شهدا و جانبازان دانسته و ابراز امیدواری کرد که مسئولان با توجه به فرمایش رهبر معظم انقلاب با عنوان دولت، ملت، همدلی و همزبانی بتوانند همچون گذشته خدمات بیشتری را برای جامعه هدف فراهم آورند.

Captcha image